asigurare bupa copii
sysadmin Niciun comentariu

Cereti o asigurare de sanatate pentru copii de la Bupa

BUPA Global este singura asigurare de sanatate pentru copii ce ofera protectie medicala internationala separat pentru copii, fara sa impuna achizitia unei polite pentru parinti. Pana la varsta de 15 ani, copiii beneficiaza de tarife foarte convenabile. Poti alege cea mai solicitata versiune de asigurare de sanatate, ce acopera orice tratament in spital, iar tratamentul de cancer este acoperit integral. Investigatii de tip RMN, CT (tomografie), PET sunt incluse, chiar fara internare, sau un pachet de sanatate ce acopera inclusiv cheltuielile curente.

Copiii pot fi asigurati in mod independent, sau impreuna cu parintii. Un copil nou nascut ai carui parinti nu erau asigurati poate fi inscris in planul de asigurare dupa implinirea varstei de 90 de zile.

Nou nascutul care are cel putin un parinte membru BUPA de 2 ani poate fi asigurat de la nastere fara evaluare medicala. Acest lucru este posibil daca asigurarea se incheie in primele 30 zile de la nastere.

Desi copiii sunt mai robusti si mai sanatosi decat adultii, sunt totusi mai fragili, si necesitatea unui tratament medical de calitate, in cazul unei imbolnaviri este mai mare.

Incheiati asigurarea BUPA pentru copilul dumneavoastra inainte de aparitia vreunei probleme medicale.

 

trimite email

call 0730507170