sysadmin Niciun comentariu

11 mai 2017

Bupa a anunțat ieri, în cadrul Adunării Generale Anuale, că președintele Bupa, Lord Leitch, intenționează să renunțe la data de 31 decembrie 2018. Ca rezultat, Comitetul de Nominalizare și Guvernare al Consiliului va începe procesul de recrutare a succesorului său în cursul acestui an, asigurând o tranziție lină de responsabilități.

Lawrence Churchill CBE, directorul principal al Bupa, a comentat: “În ultimii 10 ani, Lord Leitch a făcut o treaba minunată ca președinte Bupa. Pe parcursul mandatului său, compania a crescut de la venituri de 4 miliarde de lire sterline în 2005, la 11 miliarde lire în 2016 și a crescut cu mai mult de trei ori numărul clientilor. În prezent, avem 86 000 de angajati, față de 33 600 în 2005, în principal în Marea Britanie, Australia, Spania, Hong Kong, Polonia, Noua Zeelandă, Chile, Brazilia, Arabia Saudită, India și SUA.

Lordul Leitch a spus: “Bupa este o organizație minunată și ne îmbarcăm în faza următoare dintr-o poziție excelentă; din punct de vedere financiar, cu un brand respectat. Este un privilegiu de a servi ca președinte al lui Bupa și rămân absolut angajat în Bupa în perioada următoare. “