Asigurarea de sanatate individuala pentru marinari ofera acoperire completa in toata lumea, in afara SUA. Este recomandata pentru angajarea in domeniul maritim, indiferent de pavilionul sub care navighezi.

Daca esti implicat in industria maritima, stii cu siguranta cat de rapid se poate schimba situatia si cat de imprevizibila poate fi viata. Sigur vei dori sa ai controlul asupra sanatatii tale, iar pentru asta BUPA a dezvoltat asigurarea de sanatate cu acoperire internationala pentru marinari, adaptata la cerintele specifice navigatorilor.

Asigurare de sanatate pentru Marinari_1

Asigurarea de sanatate internationala Maritime Individual este destinata marinarilor care prefera sa-si asigure sanatatea in nume propriu, si nu prin intermediul armatorilor.

Pretul politelor nu depinde de tara de origine a marinarului, dar ofera o acoperire de prim rang in intrega lume, cu exceptia SUA. Asigurarea include acoperire pentru spitalizare, consultatii, analize, ambulatoriu, imagistica avansata, tratament pentru cancer si alte beneficii.

Oricare ar fi calea, marea sau oceanul ce alegi in viata poti avea siguranta ca sanatatea ta este pe maini bune!

 

trimite email

 

call 0730507170

Asigurarea de sanatate pentru marinari International Maritime Individual Plan este oferita de grupul Bupa in Romania prin Priorimed | Bupa International Agent