sysadmin Niciun comentariu

De ce avem nevoie de asigurare de sanatate privata

Cu o asigurare de sănătate privata obții nu doar plata tratamentului, ci în plus ești încurajat sa previi îmbolnăvirea și să te bucuri de sănătatea ta.

 

Costul tratamentelor medicale de calitate este extrem de ridicat

Nu știi niciodată când te-ai putea îmbolnăvi. Daca se întâmplă acest lucru, costul tratamentului in spitalele private poate atinge cu ușurința valori ce depășesc capacitatea uzuala de plata. O asigurare de sănătate privata oferă avantajul ca, pentru o taxă lunară convenabila, poți fi acoperit in situația in care te îmbolnăvești si ai nevoie de tratament medical.

Asigurarea de sănătate îți oferă liniște sufleteasca

Daca tu sau un membru al familiei se îmbolnăvește sau rănește si nu sunteți asigurați, ar putea fi dificil de a obține o asigurare de sănătate convenabila ulterior. Ca sa nu mai vorbim de povara financiară a unei boli majore sau accident.

Tu și familia ta sunteți protejați financiar in cazul unei îmbolnăviri

In lipsa unei asigurari de sanatate este posibil sa fie nevoie de cheltuieli importante in cazul unei imbolnaviri. Este posibil sa fie nevoie de mobilizarea unei sume importante de bani intr-un timp scurt si acest lucru sa afecteze planurile financiare ale intregii familii. Nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia de a solicita un imprumut sa de a cauta sa vanda o proprietate sub presiunea timpului.

O afecțiune minora se poate transforma intr-o boala grava

In lipsa unei asigurări de sănătate de calitate, ești tentat sa amâni tratamentul corespunzător pentru o afecțiune ce poate părea minora, dar care se poate transforma intr-o situație grava în scurt timp. Medicina preventiva si un tratamemt prompt sunt unele din cele mai bune modalitati de a evita o spitalizare indelungata. Odata diagnosticat cu o afectiune serioasa, este aproape imposibil sa mai poti incheia o asigurare de sanatate de calitate.

Beneficiezi de informatii si sprijin pentru a duce o viata mai sanatoasa

O asigurare de sanatate privata ofera protectie financiara, dar si beneficii pentru mentinerea sanatatii tale si a familiei. Acest lucru se poate regasi in optiuni care acopera controale preventive, stomatologie si optica medicala. Este importanta intelegerea si prevenirea unor boli care afecteaza mare parte a populatiei la diverse varste.
Stiind ca ai o asigurare de sanatate de calitate, esti incurajat sa iti controlezi sanatatea. Ai astfel linistea ca daca descoperi vreo problema, ai mijloacele de a o trata. Sunt multi oameni care nu isi verifica sanatatea de teama sa nu afle de ceva grav.

Asistenta si consiliere pentru găsirea celui mai potrivit tratament

O asigurare de sănătate privata poate oferi nu doar plata tratamentelor, dar si consiliere pentru găsirea celei mai bune soluții. Serviciile de „second medical opinion” oferite prin echipe specializate sunt caracteristice unei asigurări de calitate.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.

 

Priorimed.ro este un serviciu dedicat asigurărilor Bupa oferit de IQ Med

sysadmin Niciun comentariu

Why do I need health insurance?

It is essential for everyone to always have some form of health insurance

Medical costs are extremely expensive
You never know when you may become sick. If you do become sick, hospital fees can reach levels, where you may become bankrupt. The beauty of health insurance is the fact that for a small monthly fee (premium) you can have coverage in the event you become sick and need to seek medical treatment.
Health insurance provides peace of mind
If you or a family member becomes ill or injured and you’re not insured, it might be difficult to get affordable health coverage later. And, the financial burden of a major illness or accident can be devastating.
With health care coverage, your plan pays some of your medical costs.
Plus you’re encouraged to seek preventive care, which could help you avoid an illness and save you the money you might have spent treating it.
You and your family are protected financially against sickness
Let’s say you do not have health insurance and you become sick and have to pay a tremendous hospital bill. After spending all that money, you might get sick again and this time won’t have the money to cover the cost of the treatment. In a scenario like this you might be sued or a lien placed on your property in an attempt to recover the costs of the medical bills.
Minor sickness can turn into serious sickness
When you do not have health insurance you avoid going in and getting treated for the little things, which can escalate into bigger things quickly. Preventive medicine and quick treatment is one of the best ways to avoid long hospital stays. If you have health insurance then you will not worry about this as much. Additionally if you are diagnosed with a serious medical condition you may have a difficult time finding health insurance after you have not had any.
You can take advantage of health and wellness tools and resources
Aside from providing financial protection, some of health insurance providers offer benefits, resources and incentives to help you and your family get and stay healthy. These may include coverage for annual check-ups and screenings, and discounts on exercise programs and alternative care treatments.

 

sysadmin Niciun comentariu

Ai garantia ca vei putea continua asigurarea fara penalizari

O asigurare medicala internationala nu te penalizeaza in cazul unei imbolnaviri

Gandeste-te la o asigurare medicala internationala nu doar pentru un an. Priveste pe termen lung si alege o asigurare medicala care nu te va penaliza in cazul unei imbolnaviri. Daca esti pus in situatia de a face apel la asigurarea medicala pentru indiferent ce motiv, valoarea primei de asigurare pentru anul sau anii urmatori nu va fi influentata. Vei putea beneficia in continuare de asigurare la preturile de lista.

Asigurarile medicale internationale nu vor exclude niciodata o afectiune medicala ce apare dupa incheierea asigurarii. Astfel, asigurarea medicala ofera protectie nu doar pentru tratarea unei faze acute sau a unui accident. Cu o asemenea asigurare se poate efectua tratamentul necesar chiar daca se intinde pe mai multi ani.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.

sysadmin Niciun comentariu

Traian Basescu

 

Ca om care circula mult in lume, (…) am o asigurare BUPA, pe care a trebuit s-o platesc unei case de sanatate de undeva din Europa, ca sa pot avea acces la servicii de sanatate oriunde in Europa„,

a spus Presedintele Traian Basescu, la 6 mai 2012, in declaratia de presa de la Palatul Cotroceni, dupa intrevederea cu delegatia comuna a FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene.

sysadmin Niciun comentariu

Tratament la ORICE spital sau clinica din lume, inclusiv Romania

Asigurarea medicala privata cu tratament la orice clinica la libera alegere

Daca ai in vedere o asigurare medicala privata, opteaza pentru o asigurarea de sanatate internationala care acopera tratamentul efectuat la ORICE spital sau clinica din lume, inclusiv Romania, la libera alegere. Asigurarea va efectua plata direct catre spitalul in cauza, pe baza solicitarii tale. Daca din diverse motive doresti sa efectuezi plata tratamentului din fondurile proprii, asigurarea va returna sumele platite in maxim doua saptamani, pe baza facturii si a unui document medical.

Bupa este singurul furnizor de asigurari medicale private care nu impune realizarea unei pre-autorizari inaintea unui tratament. Pre-utorizarea este insa recomandata, ajutand la fluidizarea procesului de plata.

O lista a spitalelor care au incheiat acord de decontare directa cu BUPA se gaseste aici.

Marea majoritate a spitalelor occidentale deconteaza tratamentul direct cu un asigurator international important, precum Bupa, chiar daca nu au incheiat un contract in acest sens.

Asigurare medicala privata internationala de la Bupa este valabila implicit si pentru clinile sau spitalele private sau de stat din Romania. Printre spitalele si clinicile ce au experienta cu asigurarile BUPA se numara Regina Maria, Ponderas, Medicover, Sanador, Medsana si clinica Trident Dental.

 

trimite email

 

call 0730507170

sysadmin Niciun comentariu

Asigurarea privata de sanatate internationala

O asigurare privata de sanatate internationala te protejeaza, oriunde te vei afla

O asigurare privata de sanatate internationala va plati costul tratamentului, chiar daca la aparitia sau diagnosticarea afectiunii te afli acasa, la munca, in vacanta, in calatorie de serviciu, facand sport. Poti alege tratamentul in tara unde se afla cea mai buna clinica pentru afectiunea tratata sau unde ai o ruda sau un prieten care te pot ajuta cu aspectele logistice. Aceasta asigurare este o asigurare personala si nu este o asigurare de calatorie. Desi asigurarea de sanatate internationala acopers si tratamentele efectuate in cazul unei imbolnaviri pe durata unei calatorii.

Pentru asigurarea de sanatate de spitalizare Bupa cu acoperire oriunde in lume cu exceptia SUA, o persoana in varsta de 27 de ani poate plati doar €90 lunar.

Asigurarile pot avea si module suplimentare ce ofera tratamente stomatologice de peste €4.000 anual, plus beneficii aditionale de peste €1.500, incluzand control preventiv si oftalmologie. Optiunea de evacuare medicala este una dintre cele mai cautate. Aceasta acopera costul transportului medical catre cel mai apropiat centru de excelenta medicala, atunci cand tratamentul de calitate nu e disponibil local.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.

sysadmin Niciun comentariu

100 € pe luna pentru o nastere fara probleme

Asigurare pentru nastere inclusa in varianta standard

Daca va doriti copii, nu este necesar a se achizitiona separat o asigurare pentru nastere. E suficient ca mama sa fie sub asigurare pentru 10/24 luni inainte de nasterea copilului, in functie de planul de asigurare. Se poate alege ca nasterea sa aiba loc la orice spital privat din Romania, Europa sau restul lumii. Sumele alocate de catre asigurarea Bupa pentru nastere sunt de peste €10.000,- pentru nastere normala sau €16.000,- pentru nastere prin operatie cezariana.

Este important de stiut ca sunt incluse si eventualele complicatii aparute pe durata sarcinii sau la nastere.

Nou nascutul este asigurat pentru primele 7 zile dupa nastere, dupa care poate fi asigurat in continuare contra cost. Un copil nou nascut ai carui parinti nu erau asigurati poate fi inscris in planul de asigurare doar dupa implinirea varstei de 90 de zile.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@AsigurariSanatate.ro sau telefon 0730.507.170.

sysadmin Niciun comentariu

Asigurarea de sanatate BUPA pentru copii

Cereti o asigurare de sanatate pentru copii de la Bupa

BUPA Global este singura asigurare de sanatate pentru copii ce ofera protectie medicala internationala separat pentru copii, fara sa impuna achizitia unei polite pentru parinti. Pana la varsta de 15 ani, copiii beneficiaza de tarife foarte convenabile. Poti alege cea mai solicitata versiune de asigurare de sanatate, ce acopera orice tratament in spital, iar tratamentul de cancer este acoperit integral. Investigatii de tip RMN, CT (tomografie), PET sunt incluse, chiar fara internare, sau un pachet de sanatate ce acopera inclusiv cheltuielile curente.

Copiii pot fi asigurati in mod independent, sau impreuna cu parintii. Un copil nou nascut ai carui parinti nu erau asigurati poate fi inscris in planul de asigurare dupa implinirea varstei de 90 de zile.

Nou nascutul care are cel putin un parinte membru BUPA de 2 ani poate fi asigurat de la nastere fara evaluare medicala. Acest lucru este posibil daca asigurarea se incheie in primele 30 zile de la nastere.

Desi copiii sunt mai robusti si mai sanatosi decat adultii, sunt totusi mai fragili, si necesitatea unui tratament medical de calitate, in cazul unei imbolnaviri este mai mare.

Incheiati asigurarea BUPA pentru copilul dumneavoastra inainte de aparitia vreunei probleme medicale.

 

trimite email

call 0730507170

sysadmin Niciun comentariu

Bupa to acquire Poland’s largest private healthcare provider LUX MED

 

Bupa, the international healthcare group, today announced its plan to acquire LUX MED Group (‘LUX MED’), the largest private healthcare provider in Poland, for €400m (£325.5m).  LUX MED is currently owned by private equity firm Mid Europa Partners.

The deal will mark Bupa’s entry into Poland, one of the most attractive markets in Central and Eastern Europe due to the size of its population, rising levels of disposable income and long-term growth potential.  Spending on healthcare is increasing and the private healthcare market is forecast to grow by 10% per annum until 2016.

LUX MED will make Bupa the number one player in Poland’s private healthcare funding and provision markets, adding one million new customers to Bupa’s international portfolio.  In healthcare funding, LUX MED is Poland’s market leader in medical subscriptions, a corporate product offering employees rapid access to outpatient services.  In provision, LUX MED has a national network of outpatient clinics and diagnostic centres, as well as a day hospital and a large nursing and residential care home in Warsaw.

The acquisition will extend Bupa’s international expertise in integrated healthcare.  LUX MED joins up its medical subscriptions service and healthcare provision businesses to deliver end-to-end care for customers.  Bupa believes there are significant advantages in integrating healthcare – bringing better oversight of the patient journey to help ensure that quality healthcare is delivered at an affordable cost.  In Spain, Bupa already operates an integrated model between its insurance business and hospitals, outpatient clinics and dental centres.

Commenting on the acquisition, Stuart Fletcher, CEO of Bupa, said:

“Today’s transaction marks an exciting step in Bupa’s story. LUX MED will provide us with the number one position in Poland’s growing private healthcare market and an excellent platform for growth as the market develops.

“There is a strong alignment between Bupa and LUX MED, and the combination of our collective expertise in integrating and developing healthcare funding and provision services will fuel growth and innovation in healthcare in Poland.

“We are delighted to work with LUX MED’s management team to deliver high quality, accessible and affordable care to more people in Poland.”

Anna Rulkiewicz will continue to lead the business as Chief Executive Officer of LUX MED, supported by the existing senior management team.

The acquisition is expected to take between two and three months to complete and is subject to the approval of the Office of Competition and Consumer Protection in Poland and Sweden’s Financial Supervisory Authority.*

sysadmin Niciun comentariu

How to claim

If you will be initially paying for your treatment, print off a claim form (we can also send you paper copies if more convenient) and take with you to the hospital or clinic, have the doctor in charge of your treatment complete section 2 and complete the rest of the form yourself.

Enclose the original invoice(s) and send to us at: Bupa International, Victory House, Trafalgar Place, Brighton, BN1 4FY, UK.

Once your claim has been sent to us, you can track* the status of your claim on MembersWorld.

Worldwide Health Options plan holders can also submit claims online, via MembersWorld.

How we pay prior approval claims

We will pay your hospital or clinic directly – you don’t need to do anything else. You can track status of the claim on MembersWorld.

How we pay claims paid initially by you

We can pay you back via bank transfer or cheque, in over 80 currencies, and usually process your claim within ten days. (You will receive payment a few days later.)

What happens when treatment is not covered in full

We will advise your hospital, clinic or doctor that there has been a shortfall, and they will contact you to arrange settlement.