Bupa Company Plan – cea mai buna asigurare de sanatate pentru companii

O asigurare de sanatate pentru companii Bupa Company Plan vă poate ajuta să atrageți și să vă mențineți angajatii de top și să vă susțineți continuitatea afacerii. Dacă membrii echipei doresc să aibă acces la expertiză medicală de calitate, le puteți oferi acces direct la medici și spitale de top atât acasă, cât și în întreaga lume.

Planul de asigurari de sanatate pentru firme, Company Plan, valabil pentru minim 3 angajati, asigura acces la o retea de peste 200.000 de furnizori de servicii medicale din intreaga lume, dintre care 7.500 de clinici  au contract de decontare directa. Asigurarea de sanatate pentru companii ofera 4 niveluri de acoperire: Essential, Classic, Gold si Gold Superior. Începând cu anul 2021 sunt disponibile și planurile Bupa Global Health Plans în varianta pentru companii.

Toate variantele de asigurare, includ acoperire completa tratament in cadrul unei spitalizări, tratament pentru cancer si acoperire e urgenta pentru maxim 28 de zile in SUA.

Una dintre cele mai căutate opțiuni este MHD (Medical History Disregard), ce permite încheierea unei asigurări fără evaluare medicala si fără excluderi medicale ale afecțiunilor medicale pre-existente. Este necesar un număr minim de asigurați pentru a avea acces la această opțiune

Solicita oferta personalizata acum, sau contacteaza-ne la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.