Grupul Bupa este lider in asigurari private de sanatate si servicii de asistenta medicala la nivel mondial, deservind peste 13 milioane de clienti in aproape 200 de tari sau teritorii si avand peste 62.000 de angajati pe tot globul, in tari precum Marea Britanie, Australia, Spania, Polonia, Noua Zeelanda, SUA, Arabia Saudita, Hong Kong, India, Thailand, China si pe intreaga America Centrala si de Sud.

Lumea Bupa

Asigurari de sanatate private

Bupa International este lider in asigurari de sanatate internationale, avand clienti in peste 190 de tari.

Bupa Australia furnizeaza si asigurari de viata, locuinte, auto, precum si servicii financiare, fiind a doua companie ca marime in domeniul asigurarilor de sanatate de pe continent.

Bupa UK este principalul furnizor de asigurari private de sanatate din Marea Britanie, oferind si alte servicii medicale precum evaluarea sanatatii si case de ingrijire pentru persoane in varsta.

Bupa Sanitas este principalul furnizor de asigurari private de sanatate din Spania.

Bupa Latin America, cu sediul in Miami, ofera asigurari de sanatate private cu acoperire internationala locuitorilor Americii Latine si celor din zona Caraibelor.

Bupa Tailanda este principalul furnizor de asigurari private de sanatate individuale si pentru firme din Tailanda, deservind peste 30.000 de persoane si peste 2200 de companii.

Bupa Hong Kong este una din principalele firme de asigurari de sanatate, cu peste 230.000 de clienti.

Max Bupa este unul din principalii furnizori de asigurari de sanatate din India.

Bupa Arabia Saudita este cel mai mare asigurator de sanatate din Regat.

In 2013, Bupa a achizitionat reteaua LUX MED din Polonia, cel mai mare furnizor de servicii de sanatate private din Polonia, cu peste 1,2 milioane de clienti.

Servicii medicale

In Spania, Bupa Sanitas opereaza spitale, clinici si alte servicii medicale. In anul 2009, Bupa Sanitas a inaugurat un nou spital in Valencia, in parteneriat public-privat cu guvernul regional din Valencia.

Spitalul Bupa Cromwell din Londra este un spital de excelenta dedicat posesorilor de asigurari private si personalului corpului diplomatic.

Bupa Home Healthcare ofera servicii de ingrijire la domiciliu in Marea Britanie, deservind peste 13.600 de pacienti ai sistemului public de sanatate care au optat pentru tratament la domiciliu.

Indrumarea sanatatii

Bupa furnizeaza servicii de analiza a informatiilor de sanatate si asistenta pentru luarea deciziilor de tratament catre 19 milioane de clienti in SUA, prin divizia Health Dialog, cu sediul in Boston. Health Dioalog ofera si asistenta in mentinerea sanatatii prin identificarea  grupurilor cu risc ridicat si oferirea de recomandari particularizate in domeniul preventiei.

Incepand cu anul 2009, Bupa ofera serviciile Health Dialog si in Spania, focalizand pe gestionarea problemelor legate de bolile cronice.

In anul 2010 a fost infiintata si divizia Health Dialog Australia.

Servicii de ingrijire pentru varstnici

Bupa este leader mondial in serviciile de ingrijire pentru varstnici, oferind ingrijire la domiciliu, case pentru varsnici si ingrijire pentru suferinzii de dementa (boala Alzheimer si alte cauze), oferind ingrijire pentru mai mult de 29.000 de varstnici in intreaga lume, avand dezvoltate aceste servicii in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Spania.

Fara sa aiba actionari, Bupa nu plateste dividende, ci reinvesteste profiturile pentru o permanenta dezvoltare a ofertei de asigurari private  de sanatate internationale si de asistenta medicala privata, si de a-si atinge misiunea asumata fata de clientii sai: ani multi, fericiti si sanatosilonger, healthier, happier lives.

trimite email

call 0730507170