Asigurarea privata de sanatate cu tratament oriunde in lume
sysadmin Niciun comentariu

O asigurare privata de sanatate internationala te protejeaza, oriunde te vei afla

O asigurare privata de sanatate internationala va plati costul tratamentului, chiar daca la aparitia sau diagnosticarea afectiunii te afli acasa, la munca, in vacanta, in calatorie de serviciu, facand sport. Poti alege tratamentul in tara unde se afla cea mai buna clinica pentru afectiunea tratata sau unde ai o ruda sau un prieten care te pot ajuta cu aspectele logistice. Aceasta asigurare este o asigurare personala si nu este o asigurare de calatorie. Desi asigurarea de sanatate internationala acopers si tratamentele efectuate in cazul unei imbolnaviri pe durata unei calatorii.

Pentru asigurarea de sanatate de spitalizare Bupa cu acoperire oriunde in lume cu exceptia SUA, o persoana in varsta de 27 de ani poate plati doar €90 lunar.

Asigurarile pot avea si module suplimentare ce ofera tratamente stomatologice de peste €4.000 anual, plus beneficii aditionale de peste €1.500, incluzand control preventiv si oftalmologie. Optiunea de evacuare medicala este una dintre cele mai cautate. Aceasta acopera costul transportului medical catre cel mai apropiat centru de excelenta medicala, atunci cand tratamentul de calitate nu e disponibil local.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.