De ce avem nevoie de asigurare de sanatate privata
sysadmin Niciun comentariu

Cu o asigurare de sanatate privata obtii nu doar plata tratamentului, ci in plus esti incurajat sa previi imbolnavirea si sa te bucuri de sanatatea ta.

Costul tratamentelor medicale de calitate este extrem de ridicat

Nu stii niciodata cand te-ai putea imbolnavi. Daca se intampla acest lucru, costul tratamentului in spitalele private poate atinge cu usurinta valori ce depasesc capacitatea uzuala de plata. O asigurare de sanatate privata ofera avantajul ca, pentru o taxă lunară convenabila, poti fi acoperit in situatia in care te imbolnavesti si ai nevoie de tratament medical.

Asigurarea de sanatate iti ofera liniste sufleteasca

Daca tu sau un membru al familiei se imbolnaveste sau raneste si nu sunteți asigurati, ar putea fi dificil de a obține o asigurare de sanatate convenabila ulterior. Ca sa nu mai vorbim de povara financiară a unei boli majore sau accident.

Tu si familia ta sunteti protejati financiar in cazul unei imbolnaviri

In lipsa unei asigurari de sanatate este posibil sa fie nevoie de cheltuieli importante in cazul unei imbolnaviri. Este posibil sa fie nevoie de mobilizarea unei sume importante de bani intr-un timp scurt si acest lucru sa afecteze planurile financiare ale intregii familii. Nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia de a solicita un imprumut sa de a cauta sa vanda o proprietate sub presiunea timpului.

O afectiune minora se poate transforma intr-o boala grava

In lipsa unei asigurari de sanatate de calitate, esti tentat sa amani tratamentul corespunzator pentru o afectiune ce poate parea minora, dar care se poate transfoma intr-o situatie grava in scurt timp. Medicina preventiva si un tratamemt prompt sunt unele din cele mai bune modalitati de a evita o spitalizare indelungata. Odata diagnosticat cu o afectiune serioasa, este aproape imposibil sa mai poti incheia o asigurare de sanatate de calitate.

Beneficiezi de informatii si sprijin pentru a duce o viata mai sanatoasa

O asigurare de sanatate privata ofera protectie financiara, dar si beneficii pentru mentinerea sanatatii tale si a familiei. Acest lucru se poate regasi in optiuni care acopera controale preventive, stomatologie si optica medicala. Este importanta intelegerea si prevenirea unor boli care afecteaza mare parte a populatiei la diverse varste.
Stiind ca ai o asigurare de sanatate de calitate, esti incurajat sa iti controlezi sanatatea. Ai astfel linistea ca daca descoperi vreo problema, ai mijloacele de a o trata. Sunt multi oameni care nu isi verifica sanatatea de teama sa nu afle de ceva grav.

Asistenta si consiliere pentru gasirea celui mai potrivit tratament

O asigurare de sanatate privata poate oferi nu doar plata tratamentelor, dar si consiliere pentru gasirea celei mai bune solutii. Serviciile de “second medical opinion” oferite prin echipe specializate sunt caracteristice unei asigurari de calitate.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.

 

Priorimed.ro este un serviciu dedicat asigurarilor Bupa oferit tde IQ MED