De ce avem nevoie de asigurare de sanatate privata
sysadmin Niciun comentariu

Cu o asigurare de sănătate privata obții nu doar plata tratamentului, ci în plus ești încurajat sa previi îmbolnăvirea și să te bucuri de sănătatea ta.

 

Costul tratamentelor medicale de calitate este extrem de ridicat

Nu știi niciodată când te-ai putea îmbolnăvi. Daca se întâmplă acest lucru, costul tratamentului in spitalele private poate atinge cu ușurința valori ce depășesc capacitatea uzuala de plata. O asigurare de sănătate privata oferă avantajul ca, pentru o taxă lunară convenabila, poți fi acoperit in situația in care te îmbolnăvești si ai nevoie de tratament medical.

Asigurarea de sănătate îți oferă liniște sufleteasca

Daca tu sau un membru al familiei se îmbolnăvește sau rănește si nu sunteți asigurați, ar putea fi dificil de a obține o asigurare de sănătate convenabila ulterior. Ca sa nu mai vorbim de povara financiară a unei boli majore sau accident.

Tu și familia ta sunteți protejați financiar in cazul unei îmbolnăviri

In lipsa unei asigurari de sanatate este posibil sa fie nevoie de cheltuieli importante in cazul unei imbolnaviri. Este posibil sa fie nevoie de mobilizarea unei sume importante de bani intr-un timp scurt si acest lucru sa afecteze planurile financiare ale intregii familii. Nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia de a solicita un imprumut sa de a cauta sa vanda o proprietate sub presiunea timpului.

O afecțiune minora se poate transforma intr-o boala grava

In lipsa unei asigurări de sănătate de calitate, ești tentat sa amâni tratamentul corespunzător pentru o afecțiune ce poate părea minora, dar care se poate transforma intr-o situație grava în scurt timp. Medicina preventiva si un tratamemt prompt sunt unele din cele mai bune modalitati de a evita o spitalizare indelungata. Odata diagnosticat cu o afectiune serioasa, este aproape imposibil sa mai poti incheia o asigurare de sanatate de calitate.

Beneficiezi de informatii si sprijin pentru a duce o viata mai sanatoasa

O asigurare de sanatate privata ofera protectie financiara, dar si beneficii pentru mentinerea sanatatii tale si a familiei. Acest lucru se poate regasi in optiuni care acopera controale preventive, stomatologie si optica medicala. Este importanta intelegerea si prevenirea unor boli care afecteaza mare parte a populatiei la diverse varste.
Stiind ca ai o asigurare de sanatate de calitate, esti incurajat sa iti controlezi sanatatea. Ai astfel linistea ca daca descoperi vreo problema, ai mijloacele de a o trata. Sunt multi oameni care nu isi verifica sanatatea de teama sa nu afle de ceva grav.

Asistenta si consiliere pentru găsirea celui mai potrivit tratament

O asigurare de sănătate privata poate oferi nu doar plata tratamentelor, dar si consiliere pentru găsirea celei mai bune soluții. Serviciile de „second medical opinion” oferite prin echipe specializate sunt caracteristice unei asigurări de calitate.

Solicita oferta personalizata, sau contacteaza-ne prin email la contact@priorimed.ro sau telefon 0730.507.170.

 

Priorimed.ro este un serviciu dedicat asigurărilor Bupa oferit de IQ Med