sysadmin Niciun comentariu

Asigurarea medicala privata cu tratament la orice clinica la libera alegere

Daca ai in vedere o asigurare medicala privata, opteaza pentru o asigurarea de sanatate internationala care acopera tratamentul efectuat la ORICE spital sau clinica din lume, inclusiv Romania, la libera alegere. Asigurarea va efectua plata direct catre spitalul in cauza, pe baza solicitarii tale. Daca din diverse motive doresti sa efectuezi plata tratamentului din fondurile proprii, asigurarea va returna sumele platite in maxim doua saptamani, pe baza facturii si a unui document medical.

Bupa este singurul furnizor de asigurari medicale private care nu impune realizarea unei pre-autorizari inaintea unui tratament. Pre-utorizarea este insa recomandata, ajutand la fluidizarea procesului de plata.

O lista a spitalelor care au incheiat acord de decontare directa cu BUPA se gaseste aici.

Marea majoritate a spitalelor occidentale deconteaza tratamentul direct cu un asigurator international important, precum Bupa, chiar daca nu au incheiat un contract in acest sens.

Asigurare medicala privata internationala de la Bupa este valabila implicit si pentru clinile sau spitalele private sau de stat din Romania. Printre spitalele si clinicile ce au experienta cu asigurarile BUPA se numara Regina Maria, Ponderas, Medicover, Sanador, Medsana si clinica Trident Dental.

 

trimite email

 

call 0730507170